RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Названо п'ять головних підкаблучників за знаком Зодіаку - завжди поступаються своїй другій половинці

Астрологи, які раніше склали свіжий гороскоп на квітень, розповіли, які чоловіки за знаком Зодіаку тяжіють до сильних жінок і готові "залізти під каблук".

Незвичайний гороскоп публікує портал Mozlife.

Рак

Вони лідирують в рейтингу головних підкаблучників. Вони краще поступляться своїй другій половинці і виконають будь-яке бажання, щоб не дати розгорітися полум'ю. Дозволяють собою маніпулювати і не сприймають ніяку форму розставання.

Риби

Ці чоловіки настільки бояться відповідальності зі свого боку, що із задоволенням перекладуть на жінку подібну місію. За словами астрологів, вони годяться в якості вірної подруги. Люблять вислуховувати чергові скарги і ремствувати з приводу важкого життя.

Терези

Ними керує Венера, тому вони добре себе почувають в жіночій компанії. Якщо мова заходить про мужні вчинки, то вони їх просто ігнорують. Жінкам доведеться вирішувати серйозні проблеми за них.

Діва

Люди, народжені під цим знаком, не стануть випробовувати свою долю на міцність. Ці чоловіки також дорожать своїми сімейними цінностями, і повністю будуть покладатися на своїх жінок.

Телець

Чоловіки перетворюються на підкаблучників через банальну лінь. Вони ніколи і нікуди не поспішають, їм нема чого рватися в бій і підкорювати нові вершини. Жінки повинні бути готові, що на них перекладуть всю відповідальність.

Раніше ми називали п'ять найнебезпечніших знаків Зодіаку.