RU  UA  EN

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 травня

29 травня

Всі новини

Справжні фурії: астрологи назвали шість найшкідливіших жінок за знаком Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали наймиліших жінок за знаком Зодіаку, розповіли і про шіст найбільш злісних жінок за знаком Зодіаку. За словами фахівців, таких жінок прийнято називати "справжніми фуріями".

Про це повідомляє InStyle.

Лев

Жінки-Леви - найшкідливіші знаки зодіаку. Вони зарозумілі і постійно чогось прагнуть. Зрозуміло, вимагати відкрито вони не будуть, але збираються вичекати потрібний момент і накинутися на свого опонента, як самий розлючений лев, а якщо бути точніше - левиця. Чоловікам потрібно постійно радувати і дивувати таких жінок, щоб вони не виходили з себе.

Скорпіон

Представниці цього знаку зодіаку дуже підступні і небезпечні, вони запросто можуть влаштувати скандал і навіть не запитати, як справи. Дівчата і жінки, які народилися під цим знаком зодіаку, завжди будуть чимось незадоволені. Варто побоюватися їх спокою, це точно ненадовго.

Рак

Жінки, які народилися під цим знаком зодіаку, дуже легко закохуються, віддані і сфокусовані на об'єкті свого кохання настільки, що не дають йому спокійно зітхнути. Раків настільки клинить від почуттів, що любов перетворюється в щось обтяжлива. Не можна ігнорувати те, що робить Рак, інакше він піде в себе і почне будувати плани, як вам помститися. Раки - дуже добрі і дбайливі, але не варто їх злити.

Діва

Діви дуже легко ставляться до свого життя, а також до відносин. Вони дуже люблять лаятися і сперечатися. Варто дати час Дівам на відпочинок. Якщо ви постійно будете щось говорити цьому знаку зодіака, є велика ймовірність того, що Діви можуть виплеснути на вас весь свій негатив, а це до добра точно не приведе.

Близнюки

Близнюки - це одні з найбільш шкідливих людей. Вони люблять інтриги, постійно сперечаються і обожнюють конфлікти. Не варто давати приводу таким людям щось влаштувати, інакше цей конфлікт буде тривати до тих пір, поки Близнюки не виграють його і не почнуть вас звинувачувати у всіх смертних гріхах.

Овен

Люди, народжені під цим знаком зодіаку, завжди висловлюють своє невдоволення. Якщо їм щось не подобається, вони будуть раді сказати це людині в обличчя. Овен - це один з найбільш дбайливих і добрих знаків зодіаку, але потрібно пам'ятати про те, що їм необхідно надати час наодинці з собою. Якщо цього не робити, вони можуть накинутися на вас і конфліктувати протягом всього дня.

Як писав "Апостроф" раніше, травень закрутить голову п'яти знакам Зодіаку- на них чекає сплеск емоцій і бурхливий роман.