RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

Квітень несе успіх, комфорт і смугу невдач: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Раніше астрологи розповіли, кого з представників гороскопу в травні чекає доленосна зустріч, тепер же вони дали астропрогноз на 16 квітня для всіх знаків Зодіаку.

Про це пише "Слова і фрази".

Овен

Цей день пройде для Овнів дуже рівно - не буде особливих тривог, але і великих радощів теж. Астрологи радять провести день в спокої і не приймати важливих рішень.

Тілець

Зірки закликають представників знака до дії - вони зможуть "перевернути гори". У любові удача прийде до тих, хто візьме ініціативу в свої руки.

Близнюки

День стане для Близнюків плідним і принесе прибуток. Щоправда, для досягнення багатьох цілей доведеться вступати в протистояння з тими, хто надмірно розслабився.

Рак

До тих Раків, які проявлять працьовитість і старанність прийде удача в справах. Вир справ і планів накриє представників знака з самого ранку.

Лев

День буде спокійним і комфортним, у Лева все буде виходити так, як він задумав. Астрологи радять жити нинішнім моментом, це принесе мир і гармонію.

Діва

День буде сповнений приємних подій - як в роботі, так і в особистому житті. Трохи підприємливості допоможе налагодити ситуацію з фінансами.

Терези

Не виключені проблеми в діловій сфері. Велика ймовірність, що ті люди, яким ви "перейшли дорогу", відмовляться йти на контакт і надавати необхідне вам сприяння.

Скорпіон

Для представників знака день буде благополучним і успішним в матеріальному плані. Можливі цікаві пропозиції, але зірки радять добре зважити всі "за" і "проти".

Стрілець

Стрільці проведуть день в гарному настрої і це принесе в їхні стосунки гармонію. Їм буде легко знаходити спільну мову з оточуючими, навіть з тими, хто зазвичай дратує.

Козеріг

На Козерогів чекають суцільні розчарування, все буде дратувати їх. Чиїсь злі слова можуть породити у представників знаку масу комплексів.

Водолій

Все, за що в цей день будуть братися Водолії - вийде просто ідеально. Робота буде радувати, а грошова ситуація стабілізується.

Риби

Рибам для досягнення своїх цілей доведеться рахуватися з людьми і обставинами. Представники знаку будуть боротися з чужою лінню і враховувати інтереси тих, хто слабший.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку зможуть реалізувати свій творчий потенціал в травні і кому буде везти в багатьох починаннях.