RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

Всі новини

Доля подарує унікальний шанс п'яти знакам Зодіаку - отримають максимум грошей і задоволень

Раніше астрологи розповіли, для яких представників гороскопу травень стане дуже вдалим місяцем, тепер же вони назвали п'ять знаків Зодіаку, яким тиждень з 19 по 25 квітня подарує нові можливості.

Про це пише "Подробности".

Овен

Це буде тиждень можливостей. Представники знаку зможуть добитися бажаних результатів як в особистому житті, так і в роботі. Зірки радять проявляти більше ініціативи у всіх сферах життя. Вдалими будуть побачення і нові знайомства.

Близнюки

Наступного тижня Близнюки будуть одними з найщасливіших людей. І хоч можуть виникнути нові проблеми, вони не виб'ють представників знака з колії. Все, що потрібно їм зараз, - це терпіння, сила волі і фізична витривалість.

Рак

На цьому тижні активізуються фінансові потоки. Гарний час для покупок, активної роботи, вкладень коштів в нові справи. Пам'ять Раков загостритися, що допоможе їм стати більш продуктивними в інтелектуальній діяльності.

Терези

Терезів будуть підстерігати вороги і заздрісники. Важливо не давати порожніх обіцянок близьким і колегам. На роботі і в бізнесі необхідно проявляти уважність і обережність. Доля сповна винагородить зусилля представників знака.

Водолій

На цьому тижні Водолій зможе закрити безліч боргів перед Всесвітом. До представників знака прийде легкість і свобода, вони відчують наближення чогось дуже хорошого. Однак розслаблятися не варто - недоброзичливці будуть вміло розставляти тенета. На самотніх Водоліїв чекає важлива зустріч.

Як писав "Апостроф", раніше знаменитий астролог Павло Глоба розповів, що трьом знакам Зодіаку в травні доведеться згадати про минуле.