RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Їх сприймають за "сірих мишок" - три найбільш непривабливі знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали п'ять жінок за знаком Зодіаку, чия краса з роками не в'яне, а тільки яскравіше проявляється, визначили "сірих мишок" гороскопу - ці жінки не відрізняються яскравою зовнішністю і швидше непривабливі на тлі інших.

Про це пише видання "Вечірня Москва".

Рак

Жінки-Раки, як правило, відрізняються округлими формами і великими рисами обличчя. Проблеми з вагою заважають їм носити відвертий і яскравий одяг. А природна недовірливість і лінь змушують таких людей залишатися "в тіні".

Скорпіон

Астрологи називають Скорпіонів дуже закомплексованими. Вони можуть надто заглибитися у свій внутрішній світ, і махнути рукою на зовнішній вигляд. Вони люблять займатися самокопанням, тож краще їм не вказувати на їхні недоліки.

Риби

Жінки цього знаку мають незграбні і кістляві фігури. Привабливими вони починають відчувати себе близько 25 років, коли їх метаболізм сповільнюється і фігура починає набувати округлих обрисів. Однак може трапитися і так, що незабаром вони почнуть важити більше 100 кілограмів. Вічний бій із зайвою вагою та надмірною худорлявістю може довести представників цього знаку до істерики.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які не залишаться одні навіть в похилому віці.