RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Названо три головних базіки за знаком Зодіаку - не вміють тримати язика за зубами

Астрологи назвали представників знаків Зодіаку, яким краще не довіряти свої секрети, тому що вони не вміють зберігати таємниці.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Сluber.

Стрілець

Представники цього знаку завжди хочуть докопатися "до суті" і відкрити істину. Вони відомі своїм умінням розповідати захоплюючі історії, а також здатністю все перебільшувати і драматизувати. Якщо розказана по секрету історія видасться їм цікавою, вони обов'язково поділяться нею з іншими.

Близнюки

Представники цього знаку відомі пліткарі, які не вміють тримати язика за зубами. Товариськість їм забезпечує планета-покровитель - Меркурій, в будь-якій компанії вони люблять бути на виду, але при цьому грають за своїми правилами і можуть знехтувати чужими секретами, особливо, якщо вони видадуться їм кумедними. Із серйозною інформацією вони поводяться більш обачно.

Діва

Покровителем цього знака Зодіаку також є Меркурій, тому його представники дуже люблять "побазікати". Вони можуть брати активну участь в житті інших людей, але при цьому будуть вимагати виконання їхніх умов. Якщо їх не дотримуватися, то про це дізнаються всі, а попутно буде розкрито й інші секрети для пояснення суті справи.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знака зодіаку, які не ходять "наліво".