RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Як вибрати домашнього улюбленця знакам Зодіаку: поради астрологів

Астрологи, які раніше назвали п'ять жінок за знаком Зодіаку, чия краса з роками не в'яне, а тільки яскравіше проявляється, розповіли, яких тварин найкраще заводити представникам різних знаків Зодіаку. Це пов'язано з тим, що кожен знак має особливий набір якостей і різним темпераментом.

Про це пише сайт "IrkutskMedia".

Овнам важко всидіти на одному месте. Тому їм найкраще вибирати великі породи собак. Прогулянки на свіжому повітрі, ігри і тренування не дадуть занудьгувати і Овнам і їх улюбленцям.

Заклопотаним Тільцям краще вибирати вихованців, які не потребують їх постійної уваги і чудово обходяться без суспільства людини. Представникам цього знака підходять акваріумні рибки і кішки.

Близнюки потребують постійному спілкуванні. Тому їм відмінно підійдуть папуги. Рада - приділяйте більше уваги "вихованню" улюбленця і бесід з ним.

Відповідальним і домовитим Ракам підійдуть не дуже спритні, але при цьому вимагають ретельного догляду тварини. Найкраще їм підійдуть довгошерсті істоти, будь то кішка (мейн-кун, перс, британець) або собака дрібної або карликової породи. Прекрасним вибором для них стануть і хом'яки, і морські свинки, і навіть гігантські равлики Ахатина або черепахи.

Леви обожнюють все найкраще, вони знають собі ціну і вимагають того ж від оточуючих. Їм підійде струнке тварина. З тваринам у Львів повинні бути теплі і довірчі відносини, без суперництва. Гармонійно в будинку будуть існувати шиншили, незвичайні породи карликових собак і кішок.

Діви відрізняються охайністю і педантичністю, тому у виборі домашнього улюбленця їм дуже складно догодити. Хорошим рішенням для них стануть рибки в акваріумі. Спостерігаючи за ними, Діва буде заспокоюватися і знімати стрес після важкого робочого дня. При цьому акваріум завжди буде кришталево чистим, що стане шикарним прикрасою домашнього інтер'єру.

Терезам можна завести відразу двох або трьох вихованців. Немає строгих заборон - кого можна взяти в будинок, але краще не заводити великих собак.

Скорпіони таємничі і допитливі. Ідеальне рішення для них - павуки, ящірки, їжачки, змії. Вони стануть не тільки компаньйонами по духу, але і талісманами, адже цей знак дуже вірить в містику.

Стрільці є позитивними і веселими людьми з дуже хорошим смаком і уподобаннями, тому і тварину їм необхідно підібрати таку ж. Представникам цього знака підійдуть великі собаки з добродушним вдачею, які стануть Стрільцям справжнім другом.

Козероги - відомі трудоголіки, так що у них часу на себе не вистачає, а на "повноцінного" домашнього вихованця тим більше. Вам потрібно тварина, яке вимагає мінімум уваги. На цю роль ідеально підходить морська свинка, яка при наявності їжі точно не буде нудьгувати по господареві, цілодобово пропадає на роботі.

Водолії - люди творчі і неповторні, і вихованець у них повинен бути під стать їм. В якості домашнього улюбленця їм найкраще підійде будь-яка птиця - вони розумні, цікаві, а деякі види ще виглядають вельми унікально.

Рибам подобаються спокійні тварини, і прекрасним варіантом для них буде великий акваріум з красивими рибками. Також вони піклуються про природу, а тому кіт, який поранив лапку, знайде притулок у представників знаку Риб, де отримає любов і турботу.

Як писав "Апостроф" раніше, астрологи визначили три найбільш непривабливі знаки Зодіаку .