RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Чотири знаки Зодіаку можуть закохатися і зіграти весілля у 2021 році - їх шлюб буде дуже щасливим

Астрологи обіцяють чотирьом знакам Зодіаку в 2021 році бурю пристрастей, а в когось з них навіть відбудеться довгоочікуване весілля.

Про це пише сайт Amic.

Телець

Тельцям прогнозують цьогоріч зустріти свою долю. Астрологи додали, що на серйозний рівень може вийти навіть легкий роман або стосунки на відстані. Тельцям, які вже у парі, радять облаштовувати своє сімейне гніздечко: реалізовувати великі сімейні плани та замислитися про покупку спільної нерухомості. Більше того, неодружені представники цього знаку Зодіаку нарешті зможуть зіграти своє весілля вже у 2021 році.

Близнюки

Повітряний знак Зодіаку у 2021 році буде знаходити всюди натяки, що пора вже знайти свою половинку та побудувати щасливі, спокійні стосунки. До того ж цьогоріч є всі шанси не помилитися в обранцеві або в обраниці. Однак, астрологи попереджають, що Близнюки все одно можуть продовжувати дивитися "де трава зеленіше". Тому цьому знаку, в цьому випадку, потрібно буде над собою попрацювати.

Лев

Левів часто тягне у стосунках у бік владності та холоднокровності, а теплоти та турботи може дуже бракувати їхнім партнерам. Астрологи радять змінити левиний оскал на муркотіння і стати м'якше до своєї половинки. Якщо Леви цьогоріч навчаться компромісу, тоді їх може чекати казковий хеппі-енд. Так, це прямий натяк на весілля. Фахівці кажуть, що найкраще зіграти його восени.

Діва

Романтична казка чекає й на Дів. Однак, астрологи наполягають на відкиданні надлишкової вимогливості до вибору партнера, тому що казка може закінчитися нічим. Якщо Діви проявлять трішки рішучості, тоді вже в першій половині 2021 року добре зможуть порозумітися в спільному проживанні або навіть щасливо одружитись.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, на яких чекають грандіозні зміни в травні.