RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Гроші до них пливуть рікою - астролог назвала топ-5 найбагатших знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше опублікували фінансовий гороскоп на Великдень, розповіли, до яких знаків Зодіаку гроші пливуть рікою.

Незвичайний гороскоп публікує видання Телепрограма .

Телець

Вони бачать усі практичні способи досягнення своєї мети, і зірки обіцяють їм фінансовий успіх. А заради створення комфортного життя, в якому знайдеться місце для розкоші, вони будуть працювати з усіх сил.

Діва

Ці люди мають ряд вроджених якостей, які можуть привести їх до багатства. Вони завжди намагаються виправити все, що вважають недосконалим. Діви постійно вдосконалюються, і саме це зростання сприяє їх успіху в грошовому плані.

Скорпіон

Вони володіють азартом і цінують дух змагання. Просування по кар'єрних сходах, в ході якого вони випереджають конкурентів, приносить їм задоволення.

Козеріг

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, самі рвуться в бій і намагаються реалізувати свої амбіції. Надмірну мотивацію і прагнення до фінансового росту вони можуть поширювати на оточуючих.

Риби

Вони не зациклюються на тому, що щось відбувається не так, пристосовуються до обставин і завжди діють на випередження. Використання творчого потенціалу призводить до особистого зростання і високого заробітку.

Раніше ми називали чотири знака Зодіаку, які часто зраджують .