RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Підказка для чоловіків: астрологи назвали, як підкорити жінку за знаком гороскопу

Астрологи, які раніше склали незвичайний гороскоп на Великдень, розповіли, як чоловіки можуть знайти індивідуальний підхід до жінки за її знаком Зодіаку.

Гороскоп публікує портал Slavinfo.

Овен

Один з найпотужніших знаків Зодіаку. Це дає їм деяку неприступність, тому що вони по-чоловічому жорсткі і непоступливі. Чоловікам важливо з'ясувати найпотаємніші мрії і найулюбленіші заняття жінки, щоб у вас були спільні інтереси. Але не переходьте відразу до флірту, адже жінка вам сама дасть сигнал про початок любовних ігор.

Телець

Підкорити даму можна не тільки грошима, а й своєю акуратністю і доглянутістю. Тельцям потрібні чоловіки не стрімкі, а консервативні і зрозумілі. Але не забувайте, що таких жінок важливо завжди дивувати.

Близнюки

У чоловіка має бути гарне почуття гумору і підвищена ерудиція, адже жінки-близнюки люблять поговорити на різні теми. Підкоряйте таких жінок жартами і пристрастю, а не грошима, на які вони в більшості своїй не клюють.

Рак

Вам буде потрібно викликати у неї найвищу форму довіри, і їм подобаються сильні і успішні чоловіки. Головне - бути чесними, тому що це вони цінують дуже сильно в чоловіках. Проблема Раків - категоричність, так що поблажок не чекайте.

Лев

Цих жінок дуже складно зрозуміти і з відмовою доведеться змиритися. Якщо ви хочете спокусити жінку-Лева, доведеться отримати якусь особливість, що відрізняє вас від усіх. Не бійтеся фліртувати, вони оцінять такий крок.

Діва

Вони завжди знайдуть спосіб принизити ваші переваги, оскільки ці жінки шукають собі ідеального чоловіка. Свої секрети вони не розповідають нікому, так що доведеться гарненько подумати над тим, як отримати таку даму.

Терези

Важливо навчитися вірити в те, що Терези знають ваші думки, відчувають їх дуже добре. Їм не потрібно доводити свою любов, довіртеся сильній жіночій інтуїції.

Скорпіон

Намагайтеся виконати її бажання і тоді вас будуть обожнювати. Жінки-Скорпіони побачать вашу самовіддачу, вашу чесність і рішучість, що і зробить на них незабутнє враження. Також за ними потрібно довго залицятися.

Стрілець

Не показуйте їм свій характер і постарайтеся жити з такими жінками в одному ритмі. Фліртують вони просто з усіма, тому що їм подобається легкість і грайливість. Похмурі чоловіки їх не цікавлять, тому відкиньте нудьгу на другий план.

Козеріг

Ви можете їх підкорити, спокусити, але потрібно втертися до них в довіру, заслужити бути поруч з ними в хорошому сенсі слова. Часто ці жінки "клюють" на високий статус і хороше матеріальне становище, але це не означає, що вас відкинуть, якщо за спиною немає мільйонів.

Водолій

Щоб підкорити серце дами-Водолія, доведеться навчитися слухати, тому що поговорити вона любить. Вони звертають увагу на розум, а не гаманець або обсяг біцепса. Не здумайте їх дорікати, інакше втратите цю жінку.

Риби

Вам знадобиться щира закоханість, бажання робити приємно і інтелект. Не намагайтеся таких жінок обманювати, вони бачать всіх наскрізь.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку з народження обдаровані талантом.