RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Три знаки Зодіаку вважаються енергетичними "вампірами" - мучать інших і отримують задоволення

Раніше астрологи розповіли про найдобріших представників гороскопу, тепер же вони назвали три знака Зодіаку, які схильні до енергетичного "вампіризму".

Про це пише Сlutch.

Третє місце - Лев

Під впливом Левів у оточуючих нерідко формується занижена самооцінка, стан ущербності, відчуття себе негідним, заниження почуття власної важливості. Представники знака пригнічують людей власним нарцисизмом і королівською важливістю. Поруч з ними виникає відчуття попадання під непідйомну глибу. В цей час Лев поглинає чужу енергію.

Друге місце - Рак

Раки теж є енергетичними вампірами, хоча і діють інакше. Вони тиснуть на жалість. Роблять вигляд, що вони хворі, нещасні, обділені долею, а тому все навколо їм винні. У тих же, хто залишається глухим до їх стогонів, представники знака намагаються викликати почуття провини.

Перше місце - Скорпіон

Пальма першості дісталася Скорпіонам через те, що часто вони абсолютно усвідомлено забирають чужу енергію. Вони використовують для цього всілякі хитрощі і маніпуляції. Ці люди здатні завдати раптового удару в найбільш незахищене місце. Представники знака - тонкі психологи, які бачать і використовують слабкості оточуючих, викликаючи у них потрібні собі емоції.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найпозитивніші знаки Зодіаку, які легко проженуть смуток і піднімуть настрій оточуючим.