RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Названо п'ять найпідліших знаків Зодіаку - не чекайте від них добра

Астрологи, які раніше назвали головних енергетичних "вампірів" гороскопу, розповіли про найпідліші знаки Зодіаку.

Про це повідомляє Vesiskitim.

Діва

Вони холодні, розважливі і підступні. Коли Діва в поганому настрої, до неї краще не наближатися. Переходити дорогу Діві - собі дорожче. Діва заради своєї сім'ї готова зробити що завгодно, лише б її рідні відчували себе комфортно. Заради своєї мети вони не погребують плітками і ганьбою своїх ворогів.

Козеріг

У них дуже багато недоліків, але головні з них - прихована агресія, запальність і злість без причини. У Козерогів часто змінюється настрій, причину цього не знають навіть вони самі. Козероги вважають за краще приховувати свої невдоволення, переживання і страждання від оточуючих. Але розмовляти зі злим Козерогом може навіть бути небезпечно для життя. Вони дуже мстиві.

Близнюки

Ці люди настільки підступні і потайливі, що оточуючі навіть не помітять, як потраплять в їхню пастку. Близнюки будуть мило посміхатися їм в очі, а коли вороги схаменуться, буде вже занадто пізно щось змінювати. Близнюки лукаві, вміють приховувати свої справжні наміри дуже ретельно.

Лев

Леви люблять, коли їм у всьому потурають, ними захоплюються і поважають їх. Якщо ж хтось наважується піти проти Льва, то він зіткнеться з усією жорстокістю і нещадністю представників цього знака.

Скорпіон

Звичайно ж, самим підлим і підступним серед всіх представників гороскопу є Скорпіон. Про мстивість і жорстокість цих хлопців, напевно, чули всі. Скорпіонам невідомі такі слова, як мораль і моральність. Якщо на горизонті маячить щось важливе або те, що представляє для них інтерес, Скорпіони підуть по головах усіх і кожного, аби отримати бажане.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найпозитивніші знаки Зодіаку.