RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Чотири знака Зодіаку беруть від життя максимум - їхні мрії швидко стають реальністю

Астрологи, які раніше назвали сім везучих знаків Зодіаку, розповіли про найуспішніших представників гороскопу.

Про це повідомляє "Яндекс Дзен".

Овен

Як би не сварили Овнів, але вони ідеальні для подібного списку. Завдяки своїй пробивній силі, вмінню рухатися вперед, Овни стають одними з тих хто частіше за інших втілює в життя свої мрії. Представники цього знаку бажати і докладати зусиль вміють як ніхто інший.

Телець

Не можна не згадати Тельців в цій збірці. Адже завдяки своїй практичності вони можуть втілювати свої мрії і робити це з мінімальними втратами. У Тельців є просто величезна кількість терпіння, практичність, якої немає у багатьох інших. Представники цього знаку Зодіаку доб'ються свого залізо-бетонно і грунтовно.

Лев

Бажання, втілення в реальність, мрії - все це частина повсякденної реальності для Лева. Представники цього знаку унікальні тим, що вони вміють бажати, мріяти і втілювати. І, звичайно, пожинати заслужені плоди своєї праці, насолоджуватися ними.

Скорпіон

Представники цього знаку домагаються свого усіма правдами і не правдами. Їм немає рівних в напористості (крім Овнів, звичайно). З одного боку це погано. Вони часто чують не втішні відгуки на свою адресу. Але Скорпіони втілюють свої мрії в реальність дуже часто.

Раніше "Апостроф" повідомляв про найрозумніших представників гороскопу.