RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Названо чотири найпопулярніших міфи про знаки Зодіаку - створюють хибне уявлення про людей

Астрологи назвали чотири найпоширеніших міфи про знаки Зодіаку, які не відображають всієї правди про людей.

Про це пише Flytothesky.

Козероги - беземоційні сухарі

Люди вважають Козерогів холодними і занадто розважливими. Багато хто думає, що їх єдиний пріоритет в житті - робота і матеріальний добробут. При цьому представники знака вміють веселитися і відпочивати, коли впевнені, що забезпечили собі завтрашній день. І емоції вони відчувають, як і інші люди, але не люблять демонструвати їх оточуючим.

Близнюки - лукаві брехуни

Вважається, що Близнюкам не можна вірити, оскільки вони брехливі і лицемірні. Крім того, існує думка, що представники знаку вкрай непостійні. Однак це пояснюється прагненням Близнюків до всього нового і незвіданого. Крім того, вони набагато швидше, ніж інші люди, здатні адаптуватися до змін.

Овни - небезпечні агресори

Багато хто думає, що Овни злі, запальні і непередбачувані. На ділі все зовсім інакше: більшість з них - життєрадісні, завжди мають оптимістичний настрій. Агресію вони виявляють тільки тоді, коли хтось сильно розсердить їх. В цьому випадку Овен і правда може почати діяти зопалу. Однак швидко заспокоюється і шкодує про скоєне.

Скорпіони - мстиві лиходії

Існує стереотип, що представники цього Знака злі і безсердечні. Це зовсім не відповідає дійсності. Скорпіони вміють бути вірними і відданими друзями, а за маскою холодності часто ховається добра людина. Агресію вони якщо й проявляють, то виключно у відповідь на чужі недружні дії.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найбільш підлих знаків Зодіаку.