RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Названо п'ять головних везунчиків за знаком Зодіаку - щастя і гроші завжди з ними

Астрологи розповіли про тих представників гороскопу, які часто стають об'єктом заздрощів, і назвали п'ять найбільш везучих знаків Зодіаку.

Про це пише "Клубер".

Стрілець

Ці різнобічні й жваві люди завжди опиняються в потрібний час у потрібному місці. У Стрільця справжнє чуття на вдалі перспективи. Їх везіння багато в чому пояснюється їх характером - це самовіддана людина, що готова на ризик і ніколи не відступає перед труднощами.

Скорпіон

Скорпіони буквально притягують удачу. Вони володіють неймовірним впливом на оточуючих і здатні керувати ними для власної користі. Як тільки у представника знака з'являються проблеми, поруч опиняються люди, які готові їм допомогти, причому абсолютно безкорисливо. Таке трапляється зі Скорпіонами регулярно.

Близнюки

Удача цих людей забезпечується неймовірною інтуїцією. Близнюки тонко відчувають небезпеку, і відчувають, коли дійсно варто ризикнути. Це допомагає їм і вигравати і уникати небезпеки. Крім того, у представників знаку сильний характер і здатність передбачати майбутнє.

Риби

Хоча Риби справляють враження слабких і беззахисних, проте їм настільки щастить у житті, що вони без особливих зусиль досягають слави і багатства. Допомагає їм в цьому неймовірний артистизм. Крім того, у Риб на граничному рівні розвинена чутливість. Вони відчувають настрої оточуючих, а деякі здатні навіть читати думки.

Водолій

Представники знаку володіють нетрадиційним мисленням і здатністю дивитися на світ інакше, ніж інші. Їх проникливість часто допомагає Водоліям домагатися успіху і займати виграшні позиції. Крім того, ці люди не втрачають розум в непередбачених ситуаціях і відмінно бачать перспективу.

Як писав "Апостроф", серед найвірніших знаків Зодіаку астрологи виділили Рака - ці люди є найвірнішими і найнадійнишими партнерами.