RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Чого бояться знаки Зодіаку: названо найпоширеніші страхи

Астрологи, які раніше назвали найбільш схильного до зради, обману і лицемірства знака Зодіаку, розповіли про найбільші страхи кожного представника зодіакального кола.

Про це пише журнал ELLE.

Овен

Представники цього знаку Зодіаку прагнуть до досконалості у всіх аспектах життя. Вони вперті і здатні майже на все заради досягнення поставлених цілей. Овни наполегливо працюють і не бояться докласти максимум зусиль на шляху до заповітної мрії. Тож їхні найбільші переживання найчастіше пов'язані зі страхом потерпіти невдачу.

Телець

Абсолютним щастям для Тельців є стабільність. Людям цього знаку важливо не тільки досягати намічених цілей, але і якомога довше утримувати отримані привілеї. З цієї причини найбільше Тельці бояться змін - вони можуть загрожувати їхньому спокою і комфорту.

Близнюки

Для Близнюків найскладнішим завданням є ухвалення важливих рішень і відповідальність за них. Цілюди вічно у всьому сумніваються, оскільки бояться наслідків необдуманих або невірних дій. З цієї причини можна сказати, що ці представники повітряної стихії бояться дивитися в майбутнє.

Рак

Більшість народжених під знаком Рака людей дуже чутливі, а тому будь-яке, навіть незначне, зауваження по роботі вони тут же переводять в сферу особистих інтересів і приймають дуже близько до серця. Їм часто здається, що колеги і друзі на них нападають або недооцінюють. Головний страх Раков - почути критику на свою адресу.

Лев

Можна було б подумати, що для царя звірів найважливіше в житті - зберегти свій беззаперечний авторитет. Однак це не так. Головна цінність для Лева - не його "корона", а свобода. Нічний кошмар царственої персони - впасти в залежність від людей або обставин.

Діва

Народжені під цим знаком надзвичайно трепетно ставляться до власних речей, і їх лякає навіть думка про те, що хтось може їх зіпсувати. Причому це відбувається не від егоїзму Дів, а від їхньої надмірної сентиментальності. У дитинстві маленькі Діви з благоговінням ставилися до всіх своїх іграшок, а тому їх і досі здається, що у кожної цінної речі є душа, а якщо її пошкодити - можна принести страждання.

Терези

Ранимі Терези постійно чекають схвалення і похвали оточуючих. Вони бояться потрапити в халепу і отримати невтішну оцінку або докір. Терези усіма силами намагаються справити приємне враження на всіх без виключення і впадають у відчай, якщо цього не відбувається.

Скорпіон

Скорпіони тільки на перший погляд здаються пихатими і зарозумілими, однак вони часто приховують невпевненість в собі і схильність звинувачувати зовнішні обставини у власних невдачах. Люди цього знаку найбільше бояться одного - раптом широкій громадськості стануть відомі їхні таємниці? Щоб цього уникнути, вони вважають за краще замкнутися в собі.

Стрілець

"Все, що ви скажете, може бути використано проти вас". Цей девіз з детективних серіалів характеризує поведінку Стрільців. На публіці вони часто поводяться жорстко, холодно і дещо відсторонено. Така їхня стратегія - ні в якому разі не показувати свої слабкості. Раптом хтось відчує їх уразливе місце і використовує це в корисливих цілях?

Козеріг

Більш цілеспрямованого і амбітного знака в усьому зодіакальному колі просто не існує. Звідси і неймовірна наполегливість цих людей у досягненні поставлених цілей, і безліч їхніх страхів. У своїх слабкостях Козеріг ні за що не зізнається, але в глибині душі ці особистості бояться схибити і зійти з дистанції на шляху до Олімпу.

Водолій

Найбільше переживань у представників знака Водолія пов'язане з хворобами. Люди іпохондричного типу, якими, як правило, є Водолії, сильно перебільшують будь-які больові відчуття. Варто віддати їм належне, зі своїм страхом вони справно борються і регулярно проходять обстеження у лікарів.

Риби

Риби впадають в паніку від однієї думки про те, що можуть залишитися без підтримки близьких людей. Тема самотності для них найболючіша. Їм важливо знати, що кожну хвилину часу поруч буде плече дорогої їм людини, яке послужить надійною опорою.

Як повідомляв "Апостроф", в травні в житті трьох знаків Зодіаку почнеться біла смуга. У число щасливчиків потрапили Овни, Терези і Козероги.