RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Влітку 2021 чотири знака Зодіаку чекає неймовірне везіння - такого успіху вони ще не знали

Астрологи передбачають, що розташування світил цього літа надасть сприятливий вплив на життя чотирьох знаків Зодіаку, яким буде неймовірно везти практично у всьому.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті astrorok.

Овен

На початку літа можна отримати максимум задоволень під час відпустки, розваг в колі близьких, дозвілля в компанії з дітьми, занять спортом. Самотні представники знаку можуть зустріти кохання свого життя. Зміцнення матеріальної бази чекає тих, хто буде прагнути заробити більше і почне викладатися на роботі на повну.

Телець

З'явиться можливість повноцінно відпочити в компанії дітей та близьких. В особистому житті чекають тільки позитивні емоції, одиноким представникам знаку варто звернути увагу на близького друга. На роботі слід проаналізувати старі помилки і зробити правильні висновки, щоб досягти поставлених цілей і отримати гідну винагороду.

Терези

Завдяки самодисципліни представники знаку можуть досягти духовного збагачення і гармонії у відносинах з навколишнім світом. З'явиться можливість поліпшити своє матеріальне становище, якщо вчасно використовувати інформацію від давніх бізнес-партнерів. У професійній діяльності слід зберігати спокій, діяти за складеним раніше плану і реалізовувати тільки перспективні ідеї.

Скорпіон

Представники цього знаку стануть більш зібраними і це позитивно відіб'ється на роботі, у фінансовій сфері і в сердечних справах. На роботі, ймовірно, доведеться міняти тактику і способи виконання звичних функцій. Якщо грати за правилами, можна опинитися на вершині Олімпу. Цього літа важливо не вступати в змови проти конкурентів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найбільш везучих знаків Зодіаку.