RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Названо три кращих друга за знаком Зодіаку - завжди поруч у важку хвилину

Астрологи назвали найвірніші знаки Зодіаку серед жінок і чоловіків, і розповіли, хто з представників гороскопу здатний на щиру дружбу.

Про це пише Instyle.

Овен

Представники знаку зберігають вірність друзям і рідко зраджують. Овен прив'язується до людей, і якщо друг йде з його життя, переживає це вкрай важко. Разом з тим, Овни навіть з друзями не схильні переходити особисті кордони і не лізуть в душу. Найкраще взаєморозуміння у Овна виникає зі Стрільцями та Дівами, а дружба з Раками складається непросто.

Скорпіон

Дуже відданий дружбі знак, цінує такі стосунки чи не найбільше любові. Скорпіон може цілодобово не розлучатися з друзями, при цьому іноді тримає дистанцію. У дружбі він цінує повне взаєморозуміння, проте, як правило, його не знаходить. Тому у Скорпіона кілька кращих друзів, і кожен близький в чомусь своєму. Скорпіон погано ладнає з Раком і Дівою, і дуже добре - з Тільцем і Близнюками.

Стрілець

Стрільці готові в підтримці друга йти до кінця, можуть бути з ним поруч стільки, скільки потрібно. Він готовий вирішувати проблеми друзів і допомагати їм пережити важкі часи всім, чим тільки може. При цьому Стрілець вимагає від них такої ж самопожертви. У нього добре складаються дружні відносини з Овнами і Дівами і важко - з Раками.

Як писав "Апостроф", астрологи назвали три знака Зодіаку, які стануть головними щасливчиками травня.