RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Названо шість знаків Зодіаку з "залізними" нервами - їхньому терпінню можна лише позаздрити

Астрологи, які раніше розповіли про найрозумніших представників гороскопу, назвали шість найтерплячіших знаків Зодіаку.

Про це пише popcornnews.

Близнюки

Представників цього знаку іноді просто неможливо вивести з себе - ніяка ситуація їх не потурбує. Але, часом же і 5 секунд досить, щоб Близнюк перетворився в ураган люті.

Телець

Тельці дуже терплячі, але з терпіння може лопнути і тоді кривдникові не позаздриш. Тельці до того ж дуже злопам'ятні, якщо їх по-справжньому образити.

Скорпіон

Скорпіони досить терплячі і їм потрібно чимало, щоб закипіти. А коли Скорпіони нарешті скипають, вони не будуть влаштовувати гучних істерик і сцен - замість цього спокійно і безжально вони почнуть завдавати болю тому, хто їх довів.

Козеріг

Козероги дають людям другий, третій, четвертий і навіть п'ятий шанс перед тим, як відкрито висловити своє невдоволення. Козерогам, насправді, варто повчитися висловлювати свій гнів відкрито - в іншому випадку можна заробити виразку або отримати проблеми із серцем.

Діва

Представники цього знака Зодіаку роблять все, щоб конфліктів і протистоянь уникати. Гнів і злість цей знак висловлює через пасивну агресію і саркастичні коментарі на адресу кривдника.

Терези

Для представників цього знака Зодіаку втрачати самовладання, нервувати і метушитися - нижче їхньої гідності. У Терезів терпіння біблійних святих - вони прагнуть зберігати мир, навіть якщо ціна цього - їх власна психіка.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири найупертіших знаки Зодіаку, які звернуть гори, але доб'ються свого.