RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Коли підлеглим везе з начальником: астрологи назвали найкращого керівника за гороскопом

Астрологи, які раніше назвали найбільш брехливих чоловіків за гороскопом, розповіли, під якими знаками Зодіаку народжуються природжені лідери і керівники.

Гороскоп публікує видання Новое Время.

Овен

Це природжені лідери, які в собі впевнені і завжди доводять справу до кінця. Суворі, прискіпливі, але не скупляться на заохочення, якщо бачать результат.

Телець

Люди, які ніколи не забудуть вас похвалити за добре виконану роботу. Вони не скупляться на заохочення, але можуть зациклюватися на дрібницях.

Діва

Вони зациклені на кінцевому результаті і це їх головний козир. Вони ніколи не приймають поспішних рішень і намагаються підтримувати постійне стабільний розвиток своєї команди.

Терези

Їх головна риса - стійкі моральні принципи, які Терези не порушують. У своїх співробітників вони цінують уміння аналізувати і розсудливість, і готові відстояти імідж своєї фірми.

Стрілець

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, постійно знаходяться в пошуку нових ідей, рішень і можливостей. Вони вимогливі, амбітні і вміють переконувати підлеглих. Такі керівники найчастіше цінують чесність і завзятість.

Раніше астрологи називали найбільш невірний знак Зодіаку.