RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Названо найбідніші знаки Зодіаку - проблеми з грошима переслідують їх все життя

Астрологи назвали найбідніші знаки Зодіаку і розповіли про найбільш невпевнених у собі представників гороскопу.

Про це пише "Ліза".

1. Стрілець

Стрільці - перші в списку тих, кому найважче дається фінансове благополуччя. При цьому представники знака непогано вміють заробляти, але їм весь час здається, що грошей недостатньо і менше, ніж у інших.

2. Риби

З самого дитинства Риби не вміють збирати гроші - вони тут же спускають їх на приємні, але не завжди потрібні речі. З віком ця якість погіршується невмінням бачити можливості для заробітку. Представникам знака дуже важко досягти гармонії в питаннях фінансів.

3. Водолій

Представники знака не прагнуть до великих заробітків, у них інші пріоритети. Вони часто покладаються в цьому питанні на долю, і вона їх рідко підводить. Тому Водолії не страждають - найнеобхідніше у них є, а в іншому допомагають друзі і близькі.

4. Терези

Це творчі люди, яким не чужий принцип "художник повинен бути голодним". Заробляння грошей заради процесу вони зневажають. Фінансові питання для них далеко не на першому місці. Все, що вони мають - результат вдалого збігу обставин і підтримки покровителів.

5. Близнюки

Представники знака вміють заробляти гроші, але абсолютно нічого не тямлять в їх збереженні і примноженні. Це призводить до фінансової неспроможності - вони можуть спустити дуже велику суму, як тільки вона з'явиться в їх руках.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які три знака Зодіаку будуть особливо успішні в фінансових справах в червні.