RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Названо три найбільш тямущих знаки Зодіаку - схоплюють все на льоту

Астрологи визначили три знаки Зодіаку, представники яких вміють швидко схоплювати потрібну інформацію, швидко застосовувати її та миттєво орієнтуватися в найбільш непростій ситуації.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті ironworld.

Терези

Представники цього знаку вміють обернути будь-яку ситуацію собі на користь, знайти правильні слова і прорахувати розвиток ситуації на кілька ходів вперед. Характерною рисою Терезів є здатність тримати свої думки і дії за вуаллю секретності. Вони чудово бачать нюанси і тонкі моменти різних ситуацій, все ретельно продумують наперед, що і дозволяє їм не помилятися і випереджати інших.

Водолій

Представники цього знаку метикують дуже швидко, можуть миттєво придумати, як вирішити будь-яку проблему і скласти при цьому запасний план на випадок форс-мажору. Тому Водолії легко лавірують серед проблем і труднощів. Крім того, вони спокійні і мають внутрішню гордістю, яка заважає просити про допомогу. Дуже часто їх виручає уміння нестандартно підходити до проблеми і відчайдушний характер.

Риби

Представники цього знаку - неймовірні генератори ідей в будь-якій складній ситуації, при цьому вони вміють знайти виправдання і обгрунтування для будь-яких вчинків - як хороших, так і поганих. Через це оточуючі іноді недовірливо поглядають на Риб.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найупертіші знаки Зодіаку.