RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо п'ять найнудніших знаків Зодіаку - життя з ними може стати випробуванням

Астрологи назвали п'ять найбільш нудних знаків Зодіаку і розповіли, хто з представників гороскопу відрізняється великими розумовими здібностями.

Про це пише Wday.

Козеріг

Представники знака з дитинства ростуть відлюдниками і занадто серйозно дивляться на світ. Вони виростають в справжніх зануд, від яких страждають оточуючі. Козерогам у важкі моменти не вистачає оптимізму і енергії на пошуки вирішення проблем. Вони вважають за краще нити і жаліти себе, доводячи близьких до істерики.

Діва

Ледве подорослішавши, Діва починає мотати всім нерви з такою наполегливістю і методичністю, що відразу створює навколо себе вакуум. Діва постійно ображається і легко заводиться навіть через дрібниці. Навіть її позитивні якості - акуратність і охайність - стають іноді маніакальними, від чого страждають оточуючі.

Рак

Ці люди люблять страждати з приводу і без. Рак часто впадає в похмурий настрій, в якому закривається від усіх. При цьому розмова з ним - ходьба по лезу бритви. Будь-яке необережне слово - це привід зарахувати співрозмовника в стан ворогів. Представники знака оточують себе ментальною стіною і тільки по-справжньому любляча людина може подолати її.

Лев

Лев - дуже самозакохана людина із завищеною самооцінкою. Тим, хто не поділяє їх думки про себе, вони вперто намагаються довести власну важливість. Він буде знову і знову пускатися в довгі бесіди з однією метою - змусити співрозмовника повірити в його "царственість". При цьому Лев може вміло пристосовуватися до виниклих умов, якщо це в його інтересах.

Риби

Представники знаку дуже ранимі й чутливі і за найменшого приводу впадають у відчай і депресію, обрушуючи на близьких хвилі постійного ниття. Вони розуміють, що своїм занудством псують життя оточуючим, але не можуть впоратися з собою. Риби чуйні і добрі, але їх напади меланхолії зведуть з розуму кого завгодно.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найскладніших днів в червні для всіх знаків Зодіаку.