RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Витають у хмарах і живуть у своєму світі: названо п'ять найбільш мрійливих знаків Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких живуть у світі ілюзій, забуваючи про справжню реальне життя. При цьому вони мають високі творчими та інтелектуальними здібностями.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Lady Elena.

Близнюки

Представники цього знаку часто мріють і фантазують, багато хто думає і прогнозують різні варіанти подій. Занурюючись думками в свій світ вони при цьому забувають іноді радіти життю.

Терези

Представники цього знаку схожі на мовчазних спостерігачів, занурених у свої думки. Вони задумливо аналізують свої справи і проблеми, довго вибираючи найбільш підходящий спосіб вирішення. Але при цьому їм властиво сильно помилятися.

Рак

Представники цього знаку емоційні і чутливі - романтики, у яких уява випереджає життєвий досвід. Вони постійно фантазують і вірять в світле майбутнє і удачу.

Водолій

Представники цього знаку - мрійливі романтики і фантазери, переповнені нездійсненними ідеями, але але при цьому володіють високими інтелектуальними здібностями. Через відірваність від реальності, вони нерідко стає жертвою власних ілюзій.

Риби

Представники цього знаку люблять постійно витати в хмарах, щоб піти від труднощів і повсякденних проблем. Таким чином вони долають смуток і стрес, при цьому тяжіють до природи і чудово відчувають мистецтво.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли про знаки Зодіаку, які більше за інших схильні до шизофренії.