RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Левів чекає доленосний день, а Рибам краще залягти на дно: гороскоп на 30 травня для всіх знаків

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 30 травня, зробивши застереження і давши поради.

Відповідний астрологічний прогноз опубліковано на сайті slovofraza.

Овен

Принесе свої результати активність в професійній діяльності, можливе зміцнення відносин з впливовими людьми або начальством. Добре продумані дії приведуть до успіху.

Телець

Можливі труднощі в особистому житті і ускладнення в спілкуванні з близькими, може виникнути несподівана перешкода через підступи недругів. Кардинальних рішень приймати не варто, щоб не накликати себе ще гірші обставини.

Близнюки

Повноцінному відпочинку може перешкодити неприємна звістка або якась незакінчена справа. При цьому життєвий потенціал буде на високому рівні, зросте сексуальна енергія, буде проявляти себе інтуїція.

Рак

Необхідна уважність при роботі з документами або матеріальними цінностями, щоб уникнути проблем. Потрібно уникати впертості і бажання командувати, проявити витримку і попрацювати спільно.

Лев

Незважаючи на деяку метушню, можливі несподівані повороти долі. Може надійти цікава пропозиція, хоча укладені сьогодні домовленості можуть не принести негайних результатів.

Діва

Очікується початок періоду духовного зростання, коли слід правильно розставити пріоритети і спрямовувати свою енергію в потрібне русло. Домогтися успіху вдасться завдяки правильній оцінці ситуації і раніше встановленим зв'язкам.

Терези

Рівновагу і довірчу обстановку можуть порушити розбіжності, упертість або небажання почути співрозмовника. Необхідно стежити за станом свого здоров'я, яке може похитнутися.

Скорпіон

Зміцнити сімейний комфорт або матеріальний добробут допоможе дипломатичність і вміння прощати помилки. Високий життєвий потенціал може перешкодити об'єктивно оцінити стан речей або істинне ставлення партнера, не робіть поспішних висновків.

Стрілець

Необхідно буде прийняти важливе рішення в особистому житті, яке призведе до різких змін у стосунках: вони або припиняться або знайдуть гармонію. Можливий віщий сон.

Козеріг

Плани, соціальні контакти, особисті зустрічі будуть носити короткочасний характер, згодом вони можуть негативно відбитися на просуванні службовими сходами або фінансовому успіху. Сни теж можуть бути віщими.

Водолій

Можливі труднощі в сімейних і професійних справах, необ'єктивне ставлення колег або начальства. Необхідно проявити терпимість і витримку. Також можливі ускладнення зі здоров'ям.

Риби

Необхідно проявити практичність і реально оцінювати ситуацію, щоб уникнути прикрої поразки. Бажано вести себе стримано, залягти на дно, щоб несподівані неприємності не ускладнили стосунки з близькими.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких рідко відриваються від реальності, вміють бути практичними і прагматично ставляться до реалій життя.