RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Люблять надійність і сталість: астрологи назвали шість найбільш практичних знаків Зодіаку.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких рідко відриваються від реальності, вміють бути практичними і прагматично ставляться до реалій життя.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Lady Elena.

Козеріг

Представники цього знаку дисципліновані, відповідальні і обов'язкові, прагнуть до щасливого і стабільного життя, люблять надійність і сталість. Їх пріоритетом є сімейні традиції і наполеглива праця.

Лев

Представники цього знаку чітко розуміють не дозволяють собі легковажності та безвідповідальності, які вважають слабкостями. Вони вміють працювати і намагаються демонструвати свої розумові здібності і спроможність.

Діва

Представники цього знаку природжені матеріалісти, вони люблять стабільність і заздалегідь планують свої справи. Скрупульозність і схильність до аналізу допомагає правильно вирішувати різні життєві завдання, але цих прагматиків рідко цікавлять абстрактні ідеї і теорії.

Телець

Представники цього знаку - приземлені, серйозні, терплячі і розсудливі люди, які прагнуть до комфортної і заможне життя. Вони найбільше цінують надійність і матеріальне благополуччя, при цьому реально дивляться на життя.

Скорпіон

Представники цього знаку досить практичні і серйозні, вони усвідомлюють важливість матеріального добробуту, вміють працювати, щоб досягти фінансової самостійності і комфортного рівня життя.

Стрілець

Представники цього знаку довіряють перевіреним ідеям і не вникають в зайві подробиці, вони одночасно прагматичні ідеалісти і практикуючі романтики, які намагаються об'єднати ці протилежності в своїх вчинках і поглядах на життя.

Овен

Представники цього знаку є цинічними прагматиками, хоча не проти пофантазувати. Вони знаходяться в полоні ідей і відрізняються неабиякою енергією, що дозволяє ці ідеї втілювати, люблять діяти активно.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли про знаки Зодіаку, які більше від інших схильних до шизофренії.