RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Будуть ппередбачення, пророчі сни і не тільки - астролог розповів, чого чекати в день сонячного затемнення 10 червня

Сонячне затемнення, яке відбудеться 10 червня, може принести успіх. Ідеї, що виникли в цей час, можна з користю застосувати у творчості.

Про це розповів "Апострофу" засновник і керівник Київської школи астрології Віктор Базилей.

Базилей пояснив, що всі затемнення мають своє маркування, яке характеризує конкретне затемнення. Затемнення 10 червня, як і травневе, належить до серії Саросу 5N.

"Воно принесе землянам несподівані спалахи ідей, що мають психічний або підсвідомий відтінок. Будуть передбачення, передчуття, пророчі сни. Це затемнення може збагатити людину - ідеї, що виникли в цей час, можна з користю використовувати у творчості ", - зазначив астролог.

Примітно, що ефект затемнення триватиме близько 4-х місяців з моменту його настання, хоча не для всіх. Максимального впливу затемнення варто очікувати людям, народженим 8-14 червня, 10-16 вересня, 9-16 грудня, 8-15 березня.

Водночас Базилей нагадав, що старовинні книги пишуть про такі наслідки подібних затемнень як "розгул піратства на морі, вбивства, багато безрезультатних переговорів, безліч обурених петицій простих людей своїм панам".

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Юпітер повертається і гальмує розвиток держави - астролог Віктор Базилей