RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку народилися під щасливою зіркою - на них чекає велике везіння в житті

Поки одні знаки Зодіаку витають у хмарах, інших зірки обдарували удачею при народженні, продовжуючи її поширювати і на протязі всього життя цих п'яти знаків.

Про це повідомляє CASAVIVA.

Стрілець

Якщо цей знак Зодіаку порівняти з книгою, то це були б класичні, захоплюючі пригоди. Авантюрні Стрільці можуть навіть не шукати собі пригод, вони самі його знайдуть. А оскільки їх захищає Юпітер - то фінансів за життя вистачить на будь-яку із запланованих ідей. Представники знаку часто йдуть в бізнес, нічого не боячись. За рахунок Юпітера, Стрільці можуть йти на біржі, вигравати в лотерею, битися об заклад і не бояться програти, адже це буде трапляться вкрай рідко.

Риби

Юпітер також протегує і Рибам. У них дуже розвинена інтуїція, можуть бачити саму суть людини або якоїсь речі. Чуттєві Риби діють щиро, що подобається людям.

Телець

Працьовиті Тельці можуть наполегливо домагатися свого довгий час, і завдяки їх упертості фортуна на їхньому боці, спрямовуючи представників цього знака хоч і часто в їх тривалому, але стабільному і вірному шляху на успіх.

Лев

Під заступництвом щедрого і життєрадісного Сонця вогняні Леви досягають всього, чого хочуть, при цьому міцно утримуючи завойоване. Завдяки Сонцю, цей знак може легко вийти на потрібні контакти, обрости зв'язками і при цьому бути самою чарівністю. Лідер по життю і компанійський Лев приречений на успіх.

Терези

Раціональні Терези теж дуже добре ладнають з людьми, так як у них є вражденний дар дипломатії і харизма. Вони можуть умовити кого завгодно вирішити все мирним шляхом. За рахунок їх навичок, Терезам також доручають відповідальні завдання.

Для тих, кого не виявилося в списку, раніше "Апостроф" повідомляв, що залучити багатство і успіх може кожен, астрологи дали поради для всіх знаків Зодіаку на літо.