RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названо п'ять найбоязкіших знаків Зодіаку - роблять з мухи слона і дмухають на воду

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які не відрізняються сміливістю, і розповіли про найуспішнішого представника гороскопу.

Про це пише "PRO.Астрологію".

5 місце - Тілець

Представники знака обережні і підозрілі, вони не стануть братися за важливу справу, не маючи плану "Б". Тілець починає діяти, тільки ретельно зваживши всі "за" і "проти" і продумавши шляхи відступу. Також вони схильні закривати очі на проблеми і перекладати відповідальність на інших.

4 місце - Діва

Діва - гіпервідповідальна людина, у якої все під контролем. Однак коли мова йде про важливі речі, представники знака схильні впадати в паніку. Ці люди болісно сприймають критику і засудження. Найстрашніше для них - стати посміховиськом в очах оточуючих.

3 місце - Рак

Рак - хороший сім'янин, здатний орієнтуватися в найскладніших обставинах. Разом з тим, ці люди бояться визнавати свою неправоту. Вони будуть сперечатися до хрипоти, навіть коли їх помилка очевидна. До того ж представникам знака дуже важко просити пробачення, оточуючим не варто чекати від них вибачень.

2 місце - Риби

У Риб гостро проявляється страх конфліктів. Вони терпіти не можуть з'ясовувати стосунки і до останнього вдають, що все добре. Також вони не люблять бути начальниками, адже їм не подобається відповідальність і необхідність все тримати під своїм контролем. Риби взагалі вважають за краще йти від складної роботи.

1 місце - Терези

Терези постійно роблять з мухи слона, драматизують і переграють. У важкій ситуації їм важливо знайти винуватця. При цьому самі вибачатися представники знака дуже не люблять, уникаючи відповіді і переводячи розмову на інші теми. Замість того, щоб діяти, Терези впадають в депресію і дуже довго приймають рішення.

Як писав "Апостроф", вчені Гарвардського університету провели ряд статистичних досліджень, які допомогли визначити найбільш нещасні знаки Зодіаку.