RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Будуть передбачення і пророчі сни: чого чекати від сонячного затемнення 10 червня

Наближається сонячне затемнення, яке станеться 10 червня. Це явище варто зустрічати з чистими помислами та тілом. На землян очікує посилення інтуїції та сплески осяянь.

Про це розповів "Апострофу" засновник і керівник Київської школи астрології Віктор Базилей.

Базилей повідомив, що затемнення червня, як і травневе, належить до серії Саросу 5N. Від нього варто очікувати народження ідей, що мають психічний або підсвідомий відтінок.

"Будуть передбачення, передчуття, пророчі сни. Це затемнення може збагатити людину - ідеї, що виникли в цей час, можна з користю використовувати у творчості. До речі, ефект затемнення триватиме близько 4-х місяців з моменту настання", - зазначив він.

Астролог сказав, що максимального впливу затемнення варто очікувати людям, народженим 8-14 червня, 10-16 вересня, 9-16 грудня, 8-15 березня.

З його слів, старовинні книги асоціюють таке затемнення з розгулом піратства на морі, вбивствами, безрезультатними переговорами. Крім того, він передбачив сплеск народного невдоволення владою.

Базилей повідомив, що пік затемнення настане приблизно о 13:44 за київським часом, і порадив зустрічати його з чистими помислами та тілом.

"Розслабтеся, зробіть заздалегідь обмивання, побудьте наодинці з собою, подумайте про себе, помедитуйте або помоліться. Просто не допускайте надмірного збудження - уявного або фізичного", - сказав він.

На його думку, затемнення ніби фіксує стан людини та надалі пролонгує його. Тим більше не варто в цей час йти на поводу у шкідливих звичок.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Юпітер повертається і гальмує розвиток держави - астролог Віктор Базилей