RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Названо п'ять "матусиних синочків" за знаком Зодіаку - бояться самостійності і відповідальності

Астрологи назвали п'ять найбільш слабохарактерних чоловіків за знаком Зодіаку і розповіли про найдбайливіших представників гороскопу.

Про це пише Мixnews.

Водолій

З дитинства мама виконує всі забаганки Водолія і досягнувши дорослого віку, ці чоловіки залишаються розпещеними дітьми. Вони за будь-яких складнощів в сім'ї йдуть до мами, щоб смачно поїсти і спокійно виспатися. Представники знаку не схильні допомагати дружині по господарству. Водолій стає чоловіком тільки далеко від мами.

Діва

Чоловіки-Діви - зануди і перфекціоністи, а мами опікають їх все життя. Навіть майбутню дружину синові вибирає саме вона. Свекруха постійно приходить в будинок сина, щоб перевірити, чим харчується її хлопчик і чи випрані його сорочки. А син не робить без мами жодного важливого кроку. До того ж ці чоловіки схильні ображатися і постійно всім незадоволені.

Терези

Для цих чоловіків мати на все життя залишається головним ідеалом. Він орієнтується на її думку у всьому - як жити, що вибирати з одягу і як харчуватися. Дружину собі він шукає за принципом максимальної схожості зі своєю мамою. Цей чоловік довго звикає до нової жінки, але після притирання просто обожнює її.

Риби

Чоловіки-Риби несуть в собі багато жіночої енергії через що з дитинства плаксиві і схильні до образ, а також мають підвищену чутливість. Мама опікується і носиться зі своїм вразливим сином і згодом він шукає собі в дружини таку ж жінку. Вони просто не можуть жити без жіночої опіки.

Рак

Це домашній і спокійний хлопчик, який кроку не ступить без схвалення мами, навіть ставши дорослим. При цьому Рак важко сходиться з людьми і нерідко на все життя мама залишається для нього найближчою людиною. Разом з тим, ці чоловіки - чудові і вірні чоловіки і батьки.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, яким чоловікам за гороскопом не можна довіряти.