RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Астрологи назвали три найбільш "живучих" знаки Зодіаку - стежать за здоров'ям і не нервують через дрібниці

Астрологи, які раніше назвали п'ять найбільш слабохарактерних чоловіків за знаком Зодіаку, визначили три представники зодіакального кола, які більше за інших стежать за своїм здоров'ям і довго живуть.

Про це пише видання Сlutch.

Терези

Народжені під цим знаком Зодіаку завжди розважливо ставляться до всього, що відбувається в їхньому житті і не поспішають брати все близько до серця. Саме серед Терезів найбільше іпохондриків, тож зайва обережність представників цього знаку багато в чому рятує цих людей.

Лев

Народжених під царственним знаком Зодіаку Лев дуже турбує їхній стан: і фізичний, і емоційни. Вони дуже уважні до себе і завжди відзначають негаразди, якщо щось йде не так. Для Левів дуже велике значення має їхня фігура і спосіб життя. Також Левам багато в чому допомагає позитивне ставлення до життя і оптимізм.

Козеріг

Народжені під знаком Козерога є дуже обережними людьми - вони завжди прислухаються до себе і свого самопочуття. З-поміж представників Зодіаку саме Козероги не мають шкідливих звичок і це зберігає здоров'я цим людям надовго. При цьому Козероги є оптимістами і тому вони частіше за інших почувають щасливими.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, яким чоловікам за гороскопом не можна довіряти.