RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Названо три найгарячіших знаки Зодіаку - творять в ліжку чудеса

Астрологи, які раніше склали список найчарівніших жінок за знаком Зодіаку, назвали три знаки, представники яких вважаються найбільш гарячимив ліжку і найсексуальнішими.

Про це пише видання Elle girl.

Овен

Овен, якого вважають найбільш імпульсивним, агресивним і запальним знаком Зодіаку, є першим у рейтингу найгарячіших знаків Зодіаку. Представникам цього знаку достатньо лише натяку на секс - і вони вже знімають сорочку. Однак запальність Овнів, хоч і яскрава, але короткочасна. Овни нагадують феєрверки: швидко загоряються, але так само швидко остигають.

Лев

Цар звірів впевнений у своїй сексуальності, але засуджувати їх за надмірну самозакоханість не вийде, вони насправді страшенно гарячі. Стихія вогню, до якої відноситься знак, наділяє Левів енергію і магнетизмом - вони вміють підкорювати, чарувати, спокушати. Вони активні в стосунках, палкі в ліжку, амбітні на роботі. Єдиний мінус: полум'я цих хлопців не просто гріє, а обпікає.

Скорпіон

У стосунках зі Скорпіоном не варто розраховувати на мирний і спокійний роман: представники даного знаку Зодіаку просто не уявляють свого життя без італійських пристрастей. Стихія Скорпіона - не просто вода, а вода гаряча і вируюча. Тож емоції Скорпіонів також можуть перетворитися на гарячий фонтан : якщо Скорпіони ненавидять, то люто, якщо люблять, то пристрасно.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали назвали шість знаків Зодіаку, які люблять "крутити" курортні романи.