RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Будь-кого доведуть своїми ревнощами: астрологи назвали п'ять головних "Отелло" за гороскопом

Астрологи, які раніше визначили, представники яких знаків Зодіаку мають найбільше шансів бути щасливими, назвали представників зодіакального кола, що є найбільшими ревнивцями.

Про це пише видання ТСН.

Скорпіон

Скорпіонів називають найбільш ревнивими людьми серед представників Зодіаку. У любові представники цього знаку є дуже щирими, оскільки здатні всерйоз і надовго прив'язуватися до об'єктів свого кохання, але рідко прощають навіть натяк на зраду своєї другої половинки. Найменша підстава для ревнощів для Скорпіонів може стати причиною величезного скандалу, сльоз, істерик і обіцянок покінчити життя самогубством, чим доводять партнерів до нестями.

Телець

Ревнощі Тельців викликане їх почуттям власності, а тому на факт зради - і навіть на її умовну ймовірність - вони реагують бурхливо. Тельці в гніві кричать і трясуть свою другу половинку, а інколи можуть навіть і вдарити. очевидно, головний ревнивець всіх часів і народів - Отелло з безсмертного твору Шекспіра - з'явився на світ саме під знаком Тельця. Єдиний плюс: Тельці досить швидко заспокоюються, але стосунки з близькою людиною можуть бути зіпсовані.

Лев

Леви не терплять зрад, які є найбільшим ударом по їхньому самолюбству. Вони можуть винести все будь-що і стерпіти будь-які негаразди, але не зневагу з боку коханої людини. Леви, як ніхто, вміють любити щиро і безкорисливо, а до предмета своєї пристрасті прив'язуються раз і назавжди, тож самі ніколи навіть не думають про зраду. Реакція Лева на ґрунті ревнощів буде однакова - це буде величезний скандал з істериками і биттям посуду, та все ж підступного зрадника буде пробачено: Леви не вміють сердитися дуже довго.

Рак

Для Раків будь-які проблеми і негаразди в стосунках є болючим ударом, а зрада партнера здатна розбити їхнє серце. Раки впадають у відчай навіть від косого погляду партнера на сторону, не говорячи про зраду. Причому шукати залізобетонні докази зради коханої людини вони не будуть - Ракам достатньо власних відчуттів і підозр. Діставати свою другу половинку Раки будуть сльозами й істериками, але і після того, як образа пройде, в серці Раків ще довго житиме жаринка недовіри.

Риби

Риби переважну більшість свого часу витають в хмарах, а тому наділяють свою другу половинку найкращими якостями: розумом, добротою, благородством, вірностю і чесністю. Одна з причин, яка змусить Риб знести свого ідола з п'єдесталу - невірність партнера. В таких випадках розпачу Риб не буває межі. Причиною ревнощів для представників цього знаку можуть стати незначні приводи - для Риб же навіть вони виявляються підставою для всесвітньої катастрофи.

Раніше "Апостроф" розповідав, що астрологи назвали п'ять найкумедніших знаків Зодіаку, нудьгувати з якими не доведеться.