RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку будуть улюбленцями долі до кінця року - можуть зірвати великий куш

Астрологи розповіли, що чотирьом знакам Зодіаку може дуже крупно повезти до кінця 2021 року, є шанси зірвати куш в лотереї.

Про це повідомляє "Гадалкін будинок".

Овен

Покровитель 2021 року Металевий Бик вважає Овна своїм кращим другом, тому в цьому році їм може дуже сильно повезти отримати матеріальні блага за допомогою лотереї або розіграшу. Після обіду у вівторок або середу - найсприятливіший час для подібного способу збагатитися. Але варто продумати стратегію виграшу, щоб не розраховувати чисто на вдачу.

Телець

Підопічний Металевого Бика - працьовитий Телець до кінця року вирішить житлові питання, є ймовірність навіть виграти її, варто взяти участь у подібному. Найвдалішим днем тижня для цього - понеділок. Астрологи радять Тельцям проявляти більше активності в цьому році, і тоді точно все вийде.

Скорпіон

Скорпіони і так знають, що їм по життю щастить, але не вважають за потрібне брати участь в подібних конкурсах або розіграшах. Однак, для тих, хто готовий зважитися на подібне зі Скорпіонів - може отримати великий виграш. Вівторок - найкращий для цього день. Крім того, успіх чекає в цей день тижня і тих, хто бере участь на біржі.

Водночас астрологи радять проявити обережність і не ставити великі суми.

Стрілець

Перше півріччя для Стрільців було справжнім пеклом в матеріальному плані. Але вже в другій половині справи налагодяться, і чим ближче кінець року, тим більше буде везти цьому знаку Зодіаку. Кращий день тижня для ризиків, особливо в розіграші цінних призів - четвер.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що три знаки Зодіаку в липні зможуть зустріти свою любов.