RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Магічні" дні липня: названо п'ять дат, коли події будуть найважливішими

Астрологи назвали п'ять дат липня, які стануть "днями сили" і розповіли, хто з представників гороскопу у другий місяць літа стануть улюбленцями Фортуни.

Про це пише "Слова і фрази".

7 липня - Дзеркальна дата

7.07 - дві сімки в даті є показником дуже сприятливого дня. Ця цифра несе позитивну енергію. День подарує удачу і позитивний настрій. Хороший момент як для нових починань, так і для відпочинку.

9 липня - пік потоку липневих Пегасід

Липневі Пегасіди - один з найбільш мало вивчених метеорних потоків. Його метеори рухаються з величезною швидкістю приблизно в 70 кілометрів на секунду, але їх яскравість при цьому невисока. Пік Пегасід несе нові знання - багато дізнаються щось, що кардинально змінить їхню думку.

22 липня - перехід Венери в Знак Діви і її опозиція з Юпітером

У цей день Венера перейде в Знак Діви, що позитивно вплине на енергетику людей. Венера, яка ніби-то скине кайдани, принесе сприятливі події. Протистояння Венери і Юпітера підкріпить і посилить позитивний акцент моменту.

25 липня - Меркурій в протистоянні з Плутоном

25 липня дві найвіддаленіші одна від одної планети вступлять в протистояння, розташувавшись по різні боки від Землі. Такий стан планет обіцяє людям успіх в сферах, за які відповідають ці планети: в спілкуванні, фінансах і роботі.

28 липня - Зміна Знаків Юпітера і Меркурія

28 липня Юпітер переходить в Знак Водолія, що знаменує нову еру в його історії. Вплине це і на жителів Землі - цього дня вони почнуть позбуватися від забобонів. Хороший момент для нових починань і знайомств. Позитивний вплив посилить Меркурій, який 28 липня здійснить перехід в Знак Лева. Зросте впевненість в собі і стануть більш зрозумілими справжні бажання.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку має всі шанси зустріти своє кохання в липні.