RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Липень подарує п'яти знакам Зодіаку яскраві емоції і позитив - всі проблеми підуть

Астрологи розповіли, кому з представників гороскопу другий місяць літа може принести неприємності і назвали п'ять знаків Зодіаку, для яких 1 липня стане вдалим днем.

Про це пише Аstrozodiac.

Близнюки

Інтуїція представників знака загостриться до межі, що допоможе їм гостро відчувати і обходити небезпеку і захиститися від недоброзичливців. Не варто в цей день захоплюватися монотонною роботою, а ввечері варто завести розмову з авторитетною людиною, вона допоможе прийняти правильне рішення.

Терези

Початок дня буде дуже плідним. Представники знаку зможуть переробити багато важливих справ, які раніше довго відкладали. З боку старих друзів може прийти несподівана допомога. Також Терези можуть знайти заступництво впливових людей. Друга половина дня буде менш вдалою.

Козеріг

День принесе Козерогам масу несподіванок, деякі з яких можуть зіграти в їх житті значну роль. Деякі відчують потребу в змінах, інші ж побачать можливості, яких раніше не помічали. Представники знаку зможуть не тільки виправити колишні помилки, але і примиритися з людьми, з якими перебувають в сварці.

Риби

Ранок може бути непростим і вимагати від Риб багатозадачності - допомогти буде нікому. Важливо правильно розставити пріоритети і самостійно приймати рішення. Однак з кожною годиною позитивні тенденції будуть посилюватися, а друга половина дня неодмінно принесе якийсь приємний сюрприз.

Овен

День буде яскравим і насиченим, а його початок вимагатиме від Овна рішучих дій. Представники знаку зможуть впоратися зі справами, які раніше їм не давалися. Їх ентузіазм заразить оточуючих і знайдеться багато помічників. Друга половина дня буде спокійною і добре підійде для того, щоб спробувати щось нове.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, які в липні можуть зустріти кохання і побудувати гармонійні відносини.