RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Символ "повішеної людини": астролог розповів, яка найбільша небезпека загрожує Зеленському

Зірки несприятливо склалися під час інавгурації шостого президента України Володимира Зеленського, тому йому загрожує небезпека.

Про це в ефірі програми "Один, два і ти" на Апостроф TV розповів астролог Влад Росс.

"Я відразу сказав, що це найбільша небезпека в його житті, що Зеленського можуть прибрати. Президентство для нього може плачевно закінчитися", - заявив він.

Астролог зазначив, що в той час, коли Володимир Зеленський клав руку на Пересопницьке Євангеліє, і йому піднесли булаву, відбувалося сходження перевернутого символу (повішена людина).

"Інавгурація під руйнівним градусом, під десятим градусом Льва сталася в момент підняття булави та принесення присяги Зеленським", - сказав Росс.

Він підкреслив, що зовсім недавно президент України вступив в конфлікт з олігархами, чого вони можуть йому не пробачити.

Також астролог нагадав своє пророкування про те, що Зеленський рано чи пізно від діалогу з олігархами перейде до війни проти них.

"Зовсім недавно у своєму прогнозі я сказав, що дуже великі та серйозні небезпеки будуть у Фірташа. І нещодавно його почали гнобити. Знову мій прогноз справдився", - додав він.

На закінчення Росс звернув увагу на те, що зірки схиляють, але не зобов'язують.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Починається нова епоха, держави припинять своє існування - астролог Влад Росс.