RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

22 травня

Всі новини

У вересні грошовий достаток обрушиться на п'ятьох знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли про представників гороскопу з найскладнішим характером, назвали яким знакам зодіаку може повезти в фінансовому плані в перший місяць осені.

Про це пише belnovosti.

Діви

Представникам цього знака зірки обіцяють дуже хорошу пропозицію по роботі в самому початку вересня. Їм доведеться дуже швидко приймати рішення, оскільки саме воно вплине на фінансовий успіх. На новому робочому місці Діви зможуть багато чого досягти, завдяки чому їх дохід вийде на новий рівень.

Скорпіони

У Скорпіонів кількість грошей буде збільшуватися навіть без зусиль. Скорпіони працювали не покладаючи рук, і тепер настав час збирати плоди. Вони можуть розраховувати на премію або ж надбавку до заробітної плати. Крім того, старі боржники нагадають про себе і повернуть всі грошові кошти.

Стрільці

Знак відчує приплив енергії і сил, доб'ється гармонії і зрозуміє, в якому напрямку йому слід рухатись. Справи на роботі підуть в гору, начальство запропонує підвищення або ж зовсім надійде пропозиція про зміну місця роботи.

Леви

Левам доведеться докласти максимум зусиль, щоб розбагатіти. Однак зірки обіцяють представникам знака небувалий емоційний і фізичний підйом на початку осені. Потрібно лише забути про лінь і почати працювати.

Тельці

Їм доведеться докласти всі свої зусилля, не втрачаючи позитивний настрій, щоб вирішити всі проблеми. Однак за це Всесвіт обов'язково нагородить Тельців. Причому бонуси будуть не тільки матеріальними, але і зачіпають інші сфери життя. Тому представникам знака слід запасатися терпінням і ні в якому разі не відмовлятися від своїх бажань.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість знаків Зодіаку, чиє життя може перевернутися цієї осені.