RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

Постійно відчувають себе ніяково - топ-3 найбільш закомплексованих знака Зодіаку

Після того, як астрологи назвали знаки Зодіаку, кого в вересні чекає грошовий достаток, також визначили найбільш закомплексованих знаків Зодіаку.

Про це повідомляє Horoscopes.rambler.

Раки

Цей знак вкрай чутливий. У спілкуванні відчувають себе беззахисними, особливо, якщо малознайомі. Раки - природжені емпати. Вони гостро відчувають настрій оточуючих, але часто не розуміють як себе вести в різних ситуаціях. Тому можуть замкнутися і піти в себе. Раки гостро реагують на критику, їм дуже важливо бути прийнятими. Є ризик таких фобій, як боязнь виступів і страх натовпу.

Риби

У Риб є явні труднощі з переживанням негативної оцінки з боку суспільства. Ще гірше переносять відсутність будь-якої оцінки взагалі. Рибам важливо бути хорошими і щоб їх всі любили. А так як всім сподобатися неможливо, у Риб вкрай рідко зустрічається висока або хоча б здорова самооцінка.

Діви

Дів все життя супроводжує комплекс відмінниці. Перфекціонізм - їх головна біда в житті. Якщо зробили щось погано або недостатньо добре, для них це кінець світу. Може навіть розвинутися психосоматичне захворювання на тлі невпевненості, які будуть пов'язані з травним трактом. Також у Дів принцип "Найкраще - ворог хорошого". Від цього можуть страждати друзі і кохані.

Раніше ми називали найрозумніших людей за гороскопом.