RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Пиляють і гноблять чоловіків: яким чотирьом знакам Зодіаку не щастить у коханні

Багато жінок постійно скаржаться на невезіння у стосунках. Начебто все при них: і фігура, і вірність, і ніжність, але кохання так і не складається. Кожна така ситуація унікальна і весь набір причин завжди є різним. У астрологів, як завжди, з цього приводу є власна думка. Вони вважають, що найважливішу роль у відносинах і багатьох інших аспектах життя відіграють сузір'я.

Видання Mixer повідомило, яким жінкам за гороскопом найчастіше не щастить у коханні.

Діва

Жінки-Діви мають дуже шкідливу звичку, яка багатьох дратує. Вони постійно перебувають у пошуках вад. Діви шукають їх у всьому, і майже завжди їм вдається їх відшукати. При цьому вони чинять так не зі зла, а просто через особливості свого характеру, яким їх наділили зірки. Але цього достатньо для того, щоб побудова відносин з ними була досить складним процесом.

Рак

Підопічні цього сузір'я є дуже ніжними жінками, які потребують любові. Але при цьому дівчата-Раки дуже образливі. Вони можуть влаштувати істерику з криками навіть через найбільш незначну дрібницю чи фразу. Заспокоїти ж її вдасться лише тоді, коли хлопець скаже їй, що він усвідомив свою помилку. Після цього він повинен буде ще кілька разів вибачитися перед нею за те, за що не потрібно вибачатися за визначенням.

Витримують таку маячню лише найстійкіші.

Овен

Представниці цього знаку здатні завоювати серце чи не будь-якого чоловіка. Вони запаморочать голову і зроблять свого партнера "найщасливішим на світі". Рівно до тих пір, поки не пройде хоча б місяць серйозних відносин. Потім вони починають скидати всі маски і показують свій справжній характер.

Те, що раніше було ласкавими проханнями, перетворюється в грубий безтактний наказ. Ну а переважній більшості чоловіків не подобається, коли його жінка йому наказує, немов інструктор в армії.

В результаті, такі відносини руйнуються майже відразу ж після цукерково-букетного періоду.

Скорпіон

Багато чоловіків жадають уваги від жіночих представниць цього сузір'я. Найчастіше, дівчата-Скорпіони є дуже ефектними і "породистими" жінками. Але проблема в тому, що більшість чоловіків бачать в Скорпіонах об'єкт пристрасті і плотського бажання, а не супутницю життя.

Багато в чому це пов'язано з тим, що у жінок-Скорпіонів рівно стільки ж краси, скільки підступності, ощадливості і мстивості. До того ж вони володіють сильним розумом, що в сумі перетворюється на справжнісіньку "отруту", на яку у більшості представників сильної статі алергія.

Раніше ми також повідомляли про те, що названа найсуворіша мама за знаком Зодіаку - обходиться без зайвої ласки і ніжності.