RU  UA  EN

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 травня

Всі новини

Лев зустріне старого друга, а Стрільцям варто відмовитися від далеких поїздок - гороскоп від Павла Глоби на 27 серпня

27 серпня усе зодіакальне коло очікує багато цікавого. Щось прийде, щось буде втрачено, але кожен отримає рівно те, що повинно бути. У зірок свої причини.

Портал slovofraza опублікував гороскоп на 27 серпня для всіх знаків Зодіаку від самого авторитетного астролога на просторах СНД Павла Глоби.

Овен

У цей день розпорядок дня Овнів можуть порушити ті або інші непередбачені справи, які зажадають термінового вирішення. Цілком можливо, що це навіть призведе до непередбачених витрат.

Телець

У Тельців день буде найбільш продуктивним, якщо вони присвятять його наведенню порядку. Це стосується абсолютно всіх сфер вашого життя.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам краще уникнути спілкування з неприємними для них людьми. Намагайтеся цього уникати, якщо є така можливість.

Рак

У цей день Ракам потрібно звернути особливу увагу на своє духовне добробут. Поміркуйте над своїм минулим, спробуйте заглянути в майбутнє, але не забувайте про сьогодення.

Лев

Представникам цього знака зірки обіцяють сьогодні дуже приємний сюрприз у вигляді зустрічі з давнім приятелем, за яким вони скучили. Якщо у вас виникне ідея налагодити комунікацію і, наприклад, відправитися восени в невелику подорож разом - спробуйте це реалізувати.

Діва

Сьогодні Дівам потрібно спробувати забути про всьому негативі. Приділіть якомога більше часу відпочинку і релаксації. Це допоможе вам в найближчому майбутньому почати життя з чистого аркуша і змінити її на краще.

Терези

Терезам сьогодні зірки обіцяють удачу чи не у всіх починаннях. Ви зможете без праці братися навіть за важливі і досить складні справи. У цьому вам допоможуть не тільки ваші власні навички, а й друзі.

Скорпіон

У Скорпіонів день почнеться досить таки конфліктно і не спокійно. Астрологи настійно рекомендують не йти на конфронтацію зі своїми колегами. Якщо ви все зробите правильно, то негатив швидко випарується і до вечора ви вже будете в прекрасному настрої.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям краще відмовитися від будь-яких подорожей або навіть просто прогулянок. Проведіть вільний час вдома, в колі сім'ї.

Козеріг

У Козерогів сьогодні можуть виникнути деякі неприємності в особистому житті. Зірки настійно рекомендують вам самому стати ініціатором примирення.

Водолій

У цей день Водоліям варто бути активними, щоб досягти поставлених результатів. Забудьте про відпочинок і починайте працювати в повну силу.

Риби

Астрологи радять Рибам відмовитися від виконання будь-яких справ в поспіху. Ви можете наробити багато помилок, тому краще відкладіть їх на кращий час.

Раніше ми також повідомляли, що названі п'ять чоловіків по Зодіаку, до яких любов приходить із запізненням.