RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Постійно скаржаться на життя: найдепресивніші знаки Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які у всьому знаходять привід для невдоволення і розповіли, хто з представників гороскопу схильний йти по головах.

Про це пише Мixnews.

Козеріг

З самого народження Козеріг знаходить приводи для невдоволення світом, а ось рішучості для того, щоб його змінити, йому не вистачає. Тому вони або мовчать, або нескінченно скаржаться на життя, виводячи оточуючих з себе.

Діва

Ці люди - педанти, постійно вимагають від світу ідеальності. Вони мотають нерви близьким з найменшого приводу, а іноді і без нього. Вони легко виходять з себе і дратуються. Це робить Діву вкрай неприємною в спілкуванні.

Лев

Леви дуже закохані в себе, їм важко уявити, що хтось може не розділяти їх високої думки про себе. Представники знаку можуть без кінця нити і "завантажувати" близьких своїми проблемами.

Овен

Упертість Овна часом досягає феноменальних масштабів, роблячи його просто нестерпним. Хоча вони життєлюбні та оптимістичні, труднощі в спілкуванні з ними полягають в тому, що вони до повної знемоги співрозмовника доводитимуть свою правоту.

Рак

У Рака - дуже тонка душевна організація, їх може засмутити що завгодно. Від одного необережного слова вони здатні закритися і піти в себе. Там представники знака знову і знову пережовують свої образи.

Риби

Скаржитися на життя і впадати в депресію - звичайна справа для Риб. Вони схильні до нападів зневіри, через які оточуючі цураються їх. Схильні все бачити в чорних тонах і ділитися своїм песимізмом з близькими.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, як поводяться знаки Зодіаку, коли кохння пройшло.