RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

"Містичний" молодик 7 вересня: кому він принесе удачу, а кому - проблеми

Згідно з місячним календарем на вересень, 7 вересня буде магічний молодик. Деяким знакам Зодіаку в цю пору пощастить, іншим же місяць принесе невдачі.

Про це повідомляє “ТСН”.

Діва, Козеріг, Телець

У вашому житті відбудуться конструктивні зміни, зможете почати все з чистого аркуша. Деякі бажання будуть реалізовані, ви близько підійдете до втілення мрії. Відбудеться усвідомлення багатьох життєвих питань. Якість життя значно покращиться.

Рак, Скорпіон

Домінуватиме гармонійний внутрішній стан. Активізується інтелектуальний і творчий потенціал. У професійній сфері чекають нові перспективи, а саме підвищення або премії.

Риби

Зірки закликають вас до компромісу, прийняття точки зору партнера. Тільки завдяки оточенню ви зможете втриматися на плаву, підготувати плацдарм для подальших успіхів. Дуже скоро настане свято у вашому житті.

Близнюки, Стрільці

Сутички з начальством можуть зіпсувати кар'єру, робочий процес супроводжується сварками і невдоволенням. Несприятливий період для вирішення сімейних та робочих проблем, а також стосунків з дітьми. Проте, якщо вам вдасться приборкати свої емоції і стримувати слова, зможете досягти гідних результатів в найближчі 2 тижні.

Лев, Терези, Водолій, Овен

Представників цих знаків Зодіаку чекає нейтральний період. Дослухайтеся до загальних рекомендацій і покращуйте якість свого життя. Можливі зволікання, коливання ситуації в той чи той бік, але загалом фон подій до повного місяця 21 вересня буде спокійний.

Нагадаємо, що у вересні очікуються досить сильні магнітні бурі, які здатні вплинути на здоров'я людини.