RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названо три найбільш корисливих знака Зодіаку - здатні підставити в найнезручніший момент

Астрологи назвали три найбільш корисливих знака Зодіаку, а раніше вони розповіли про найбільш бездушних представників гороскопу.

Про це пише LadyElena.

3 місце - Стрілець

Хоча Стрільці здаються милими, приємними і легко входять у довіру до людей, їх справжні мотиви часто корисливі. Для досягнення своїх цілей представники знака готові на багато що, вони не зупиняться перед хитрістю, обманом і маніпуляціями. Стрілець ніколи не буває повністю відвертим, навіть з найближчими.

2 місце - Рак

Представники знака вкрай корисливі, навіть по відношенню до себе і своєї сім'ї. Вони купують товари і продукти поганої якості тільки тому, що вони продаються по акції, або коштують дешевше. Крім того Рак готовий дружити і навіть жити разом з людиною, яка йому дуже неприємна, якщо це дає йому матеріальну вигоду.

1 місце - Діва

Найбільш корисливий знак Зодіаку, для якого основним життєвим пріоритетом є нажива. Заради неї вони легко підставлять одного, видадуть чужі секрети або влаштують гучну сварку. При цьому Діва розумна і здатна тонко маніпулювати людьми заради фінансової вигоди, залишаючись в їх очах милою та гідною довіри людиною.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку з найскромнішими розумовими здібностями.