RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Схиблені на чистоті: які знаки Зодіаку готові весь час порпаються з ганчіркою в руках

Астрологи, які назвали п'ять найбільш неохайних знаків Зодіаку, розповіли про фанатів чистоти. Не розлучаються з ганчіркою Тельці, Раки, Діви, Скорпіони та Водолії.

Про це пише видання jevons1.

Телець

Народжені під цим сузір'ям просто схиблені на чистоті. Вони не можуть заспокоїтися, поки не позбудуться від непотребу і не розкладуть все на свої місця.

Рак

Астрологи вважають Раков фанатами чистоти та навіть говорять, що прибирання приносить їм задоволення. Раки з насолодою перуть, миють підлогу, витирають пил і готові присвятити вихідний наведенню ідеальної чистоти замість походу в кінотеатр.

Діва

Прагнення Дів до порядку можна назвати маніакальним, що не дивно при властивому їм перфекціонізмі. Представники цього знаку Зодіаку хочуть все навколо привести до досконалості, при цьому особливу увагу приділяють санвузлам.

Скорпіон

Народжені під цим сузір'ям мають більш рівне ставлення до чистоти та уникають крайнощів. Іноді вони дозволяють собі недбалість і не завжди миють посуд відразу після їжі, але раз на тиждень їх будинок просто виблискує.

Водолій

Водолії люблять порядок, але не люблять його наводити, тому час від часу їх будинок не виглядає стерильним. Водночас вони завжди знають, що і де лежить, і не відчувають незручностей.

Раніше ми назвали найгірший знак Зодіаку, який може змусити плакати та страждати.