RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Овнам пора розважитися, а Терези чекає різкий поворот у долі: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше склали любовний гороскоп на вересень, розповіли гороскоп на 12 вересня.

Про це повідомляє "Слова Фрази".

Овен

Чудовий день для вирішення будь-яких питань. Можливі приємні контакти. Вдалий час для покупок, торгівлі, догляду за волоссям і косметичних процедур. Можна непогано розважитися і провести побачення.

Телець

Сприятливий день, проте зірки не рекомендують активної діяльності в професійній сфері - удача може відвернутися в будь-який момент. У відносинах з колегами уникайте різких суджень або неприємних висловлювань, про які будете шкодувати.

Близнюки

Приготуйтеся до змін - з'являться нові перспективні плани, які обіцяють непогані грошові доходи. Задумане в цей день може незабаром втілитися. Обережно ставтеся до будь-яких колективних дій. Не покладайтеся на чужу думку - вона хибна. Приймайте рішення самостійно. Не виключено, що сьогодні ваше особисте життя дивним чином переплететься з професійною роботою, що спричинить за собою певні зміни.

Рак

Хороший день для фізичних навантажень, тривалих прогулянок, активного відпочинку на свіжому повітрі. Для чоловіків ймовірно цікаве знайомство або побачення. Запорука успіху - вміння викликати співрозмовника на відвертість. Жінкам астрологи радять не покладатися на удачу в торгових угодах або азартних іграх - вірогідні фінансові втрати.

Лев

Життєвий потенціал знаходиться на невисокому рівні, тому ви не зможете в повній мірі проявити свої таланти і здібності. Все, чого ви досягнете, буде досягнуто з великими труднощами. Розташування зірок вказує на небезпеку фінансових втрат або обман в комерційних пропозиціях. Невирішені питання або несподівані проблеми можуть змусити вас неабияк потрудитися.

Діва

Сьогодні корисне спілкування в колективі і активний відпочинок серед однодумців. Ваші теплота і щедрість пожвавлять будь-яке суспільство, вселять оптимізм і віру в майбутнє. Не виключено нове захоплення, яке буде короткочасним. Не зловживайте спиртними напоями.

Терези

Сьогодні не виключені несподівані повороти в долі, які призведуть до фінансових втрат або непередбачених витрат. Можливу зміну фінансової ситуації зажадає коригування планів або перегляду намічених дій. Розраховуйте на допомогу оточуючих - ваші благородство і щедрість натури такі, що партнери негайно відгукнуться на заклик. Можливі проблеми з особами протилежної статі.

Скорпіон

День вдалий для спілкування і нових знайомств. Справи, які вимагають концентрації уваги, ретельності виконання або скрупульозності. День відзначений гармонією, рівновагою і справедливістю. Зірки готові допомогти вам в спробі здійснити найбільш честолюбні задуми і досягти бажаних цілей.

Стрілець

День сприятливий для початку нової справи, подорожей, кар'єри. Рішуче приступайте до здійснення своїх планів - ймовірність успіху дуже велика. Зірки обіцяють успіх у всіх починаннях, однак не слід проявляти марнотратство. Ймовірно важливе знайомство або несподіваний збіг обставин.

Козеріг

Якщо сьогодні ви захочете зробити покупку, здійсните свій задум прямо з ранку, так як у другій половині дня сторонній вплив або несприятливий збіг обставин може призвести до фінансових втрат. Слід активно шукати нові джерела заробітку, але при цьому уникати сумнівних пропозицій - можливий обман.

Водолій

Сприятливий день для вирішення накопичених справ або зміцнення власних позицій. Несправедливість по відношенню до вас або до когось з вашого оточення може викликати у вас гнівний протест. Активність і прямота допоможуть вам виправити становище, проте запальність і нетерпіння можуть ускладнити вирішення проблем. Комерційні операції, пов'язані з ризиком, завдадуть збитків.

Риби

Ваша ретельність і працездатність принесуть свої плоди. Не відмовляйтеся від порад, допомоги і підтримки партнерів - участь доброзичливо налаштованих до вас людей допоможе уникнути помилок. Збільшений життєвий потенціал сприятливо позначиться на здатності до самовираження. У сексуальній сфері поки не передбачається ніяких значних змін.

Раніше "Апостроф" розповідав, коли у вересні найкраще загадувати бажання, і назвав "магічні" дати.