RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У тихому болоті чорти водяться - хто найжорстокіші знаки Зодіаку

Астрологи назвали чотири найжорстокіші знаки зодіакального кола. Абсолютно безсердечними виявилися Овни, Скорпіони, Козероги та Риби.

Про це пише "Одеон-груп".

Овен

Народжені під цим сузір'ям миттєво заводяться і кидаються в бійку. У лайт-варіанті вони можуть влаштувати істерику з криками та тупанням ногами. Помста Овнів відрізняється незвичайністю та жорстокістю. Водночас таке ставлення ще треба "заслужити", адже представники цього знака Зодіаку запальні, але відхідливі.

Скорпіон

Астрологи вважають, що в більшості випадків безсердечні Скорпіони завдають шкоди не навмисно - просто постраждалих не пощастило перешкодити їм у здійсненні планів.

Козеріг

Зірки наділили Козерогів мстивістю та егоїзмом. При цьому народжені під цим сузір'ям вкрай розважливі та бездушні. Козероги впевнені у своїй винятковості та люблять придушувати оточуючих.

Риби

У тихому болоті чорти водяться - це про Риб. На вигляд вони нешкідливі, але не прощають образ. Представники цього знака Зодіаку будуть довго мовчати, перш ніж завдавати удару в спину, і зроблять це в найвідповідніший момент.

Раніше ми назвали три знаки Зодіаку, які обожнюють осінь і чекають на неї з нетерпінням.