RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Названо чотири головних "мага" за знаком Зодіаку - можуть розвинути незвичайні здібності

Астрологи, які раніше розповіли про найбільш самовпевнених представників гороскопу, тепер назвали чотири знаки Зодіаку, які наділені незвичайними здібностями.

Про це пише Мixnews.

Рак

Ці люди дуже емпатичні та здатні проникати в те, що відчувають інші. Вони настільки проникливі, що буквально "бачать людей наскрізь". До того ж у представників знаку дуже розвинена інтуїція, через що в своєму колі вони вважаються мало не ясновидицями.

Діва

Представники знака вкрай розумні, організовані і завжди невідступно слідують поставленим цілям. Ці якості дають можливість Діві досягти успіху в будь-якій обраній справі. Якщо вона захоче опанувати будь-які магічні практики, то витративши чимало зусиль, доб'ється вражаючих результатів.

Скорпіон

Скорпіон від природи наділений дуже сильною енергетикою. Він знає про свою здатність впливати на реальність і користується нею, але не любить говорити про це, та й думати. Однак ті представники знаку, які вирішать розвинути свої містичні здібності, самі здивуються, як багато їм вдалося досягти.

Водолій

Водолії з дитинства цікавляться всім незвичайним і містичним, їм подобається виходити за рамки звичного. Якщо вони захочуть поглибиться в світ магії, то успіх їм гарантовано. Представники знака, володіючи також даром переконання, здатні впливати на думку і сприйняття оточуючих, іноді докорінно змінюючи її.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, що володіють сильним характером, завдяки якому вони добиваються поставлених цілей.