RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Трьом знакам Зодіаку удача посміхнеться в день осіннього рівнодення - будуть притягувати гроші

Цього року день осіннього рівнодення буде особливим: точна дата його настання 22:20 22.09.2021, і магія семи двійок наділить його особливою силою. Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким в цей день випадуть особливі шанси.

Про це пише Vedmochka.

Тілець

У цей день представники знака можуть розраховувати на успіх у вирішенні ділових завдань і просування кар'єрними сходами. Хороший момент для переговорів з начальством. Також високі шанси отримати вигідну пропозицію або іншим способом поліпшити своє матеріальне становище.

Рак

Раки можуть несподівано отримати гарну новину, або привабливу пропозицію, що спричинить відчутний прибуток. Представниці знака можуть отримати несподіваний подарунок від чоловіка або близького друга. На Раків чекає несподівана удача і сприятливий збіг обставин, вони зможуть також вирішити проблеми в особистому житті.

Діва

Ці люди акуратні, організовані і працьовиті. Вони ніколи не зупиняються на шляху до своїх цілей. 22 вересня їх завзятість буде винагороджено - вдалими будуть абсолютно всі починання. Хороший момент для поїздок і підписання важливих документів. Є висока ймовірність, що у фінансовій сфері відкриються нові можливості.

Раніше "Апостроф" розповідав, що потрібно і що небажано робити в день осіннього рівнодення.